MENU

ONZE WERKWIJZE

Wat is uw idee?

Om ons optimaal te kunnen voorbereiden op een fotoshoot is het belangrijk uw wensen helder voor ogen te hebben. Hierbij gaat het niet alleen om wát er gefotografeerd moet worden, maar ook wat de gedachte erachter is (het doel, waar gaan de foto’s voor gebruikt worden).

Prijsopgave

Als we een goed overzicht hebben van de werkzaamheden kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Deze zal gebaseerd zijn op de richtprijzen, genoemd bij onze tarieven.

Afspraken maken

We maken afspraken over waar en wanneer de fotoshoot zal plaatsvinden en wie waar zorg voor draagt (te fotograferen personen, attributen, etc.). Indien u akkoord gaat stellen wij een overeenkomst op met de gemaakte afspraken en de overeengekomen prijs.

De fotoshoot

Hier komt alles uit de voorbereiding samen. Binnen de afgesproken tijd proberen wij de gestelde fotografische doelen te bereiken. Mocht het buitenopnamen betreffen dan zal in geval van regen desgewenst een andere afspraak worden gemaakt (zonder meerkosten).

Nabewerking

Na de fotoshoot zullen de beste foto’s gesorteerd en standaard nabewerkt worden voor een optimaal resultaat. Tegen meerprijs kunnen speciale nabewerkingen worden uitgevoerd (weghalen ongewenste items, grijze lucht transformeren in blauwe lucht, retoucheren gezichten).

Afronding

De fotobestanden zullen in de gewenste resoluties naar u verzonden worden via Wetransfer. Uiteindelijk sturen we de factuur en wensen wij u veel succes met het door ons geleverde fotomateriaal.
Scroll Up