ONZE TARIEVEN

Concurrerend - helder
Voor slechts 249,- Euro

Een compleet webpakket

Voor de meeste situaties is ons standaard webpakket een prima keuze.

U krijgt dan een responsive website bestaande uit 5 pagina’s die onderverdeeld zijn in secties. Hierin kunt u uw onderneming, activiteiten, werkwijze, tarieven, contactgegevens en uzelf uitgebreid in het voetlicht brengen.

Genoemde prijs is exclusief btw en kosten voor de webhosting.

 

Ontwerp van de website

Wij verzorgen een overzichtelijke lay-out die erop gericht is bezoekers een helder overzicht te geven van uw onderneming en de geleverde goederen en/of diensten. 

Plaatsing bij provider

U kunt zelf een provider kiezen, of u hierin laten adviseren door ons. 

E-mail , SSL, SEO ingesteld

Diverse belangrijke zaken zullen voor u worden ingesteld zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Geavanceerd CMS bijgeleverd

Wij maken onze websites met een uniek Content Management Systeem waarmee u op eenvoudige wijze uw website kunt onderhouden. 

Extra diensten

Voor als u meer wilt dan ons complete webpakket.

Heeft u speciale wensen of wilt u bepaalde werkzaamheden voor uw website aan ons uitbesteden? Dat kan. Als u aangeeft wat u zou willen, kunnen wij van tevoren een  exacte prijs bepalen. Om u een idee te geven noemen wij hier de richtprijzen.  

Genoemde tarieven en uurtarief zijn exclusief btw. 

Extra webpagina's

Wilt u meer informatie kwijt dan leveren wij extra webpagina’s. Als richtprijs hanteren wij het tarief van 40 Euro per extra pagina (afhankelijk van de complexiteit).

Grote aanpassingen aan lay-out

Kleine aanpassingen aan de lay-out zoals wij die geleverd hebben zijn bij de prijs inbegrepen. Grote aanpassingen beschouwen wij als meerwerk met een tarief van 35,- Euro per uur.

Teksten

Wij kunnen ook wervende teksten en pakkende slogans leveren voor uw website. Ook hiervoor geldt een uurtarief van 35, Euro per uur.

Onderhoudscontract

Iedere website heeft onderhoud nodig. Dat kunt u zelf doen, maar voor 49 Euro per jaar zorgen wij dat uw website up-to-date blijft.

Een professionele fotoshoot voor 160,- Euro

Bedrijfsfotografie

Als u zelf geen fotomateriaal heeft of uw huidige foto’s  aan een update toe zijn.

Alle interne en externe activiteiten van uw bedrijf kunnen door ons gefotografeerd worden. Productieprocessen, het bedrijfspand en bedrijfsterrein, portretten van het personeel, werkzaamheden op locatie.  De door ons geleverde kwaliteitsfoto’s kunnen naast gebruik op internet ook gebruikt worden voor drukwerk en andere promotiemiddelen.

Genoemd tarief is exclusief btw. 

Professionele fotoshoot (4 uur)

Met professionele apparatuur brengen wij alle aspecten van uw onderneming aantrekkelijk in beeld. Perfecte foto’s voor uw nieuwe website.

Inclusief sorteren en uitgebreide nabewerking

Wij zoeken de beste foto’s voor u uit en zullen deze selectie nabewerken voor een optimaal resultaat.

Plaatsing op website

Wij verwerken de foto’s in uw website. Ze zullen hierbij zo aangepast worden dat uw website snel laad terwijl de foto’s wel helemaal tot hun recht komen.  

Op maat voor uw gebruiksdoel

De foto’s zullen in diverse formaten worden geleverd. Zo kunt u ze ook gebruiken voor folders, flyers en ander reclamemateriaal.

verstuur een bericht

7 + 3 =

Scroll Up