123 WEBBOUW

Specialist in het snel leveren van responsive websites tegen scherpe tarieven

 

Meer infocontact

Moderne website

Voor het onder de aandacht brengen van uw onderneming is een goede online strategie van groot belang. Een modern vormgegeven website is hierbij natuurlijk onmisbaar. Klanten zullen langer op uw website blijven en eerder zaken met u willen doen.

Onze unieke service

Wij ontwerpen, geheel vrijblijvend en zonder kosten, een opzet van uw website die u online kunt bekijken. Als u hier tevreden over bent gaan wij de website verder aanpassen aan uw wensen. U loopt zo geen enkel financieel risico.

Wat bieden wij

Met de door ons ontwikkelde gestructureerde aanpak kunnen wij in korte tijd uw nieuwe website leveren. Dit doen wij tegen zeer gunstige tarieven. U heeft al een complete website voor 249,- Euro.

WIJ BOUWEN

responsive 
websites

Responsive wil zeggen dat de websites die wij leveren perfect zijn afgestemd voor een goede weergave op desktopmonitoren, maar ook op laptops, tablets en mobiele telefoons.

Zeker nu mensen overwegend met hun mobiele telefoon het Internet raadplegen besteden wij extra aandacht hoe uw website op dit medium getoond wordt.

EEN COMPLEET WEBPAKKET

Z

Snelle oplevering

Binnen twee dagen ontvangt u het ontwerp dat we als uitgangspunt nemen voor uw nieuwe website.

Z

Mobile responsive

Wij zorgen er voor dat uw website perfect tevoorschijn komt op mobiele telefoons, tablet en laptops.

Z

Makkelijk onderhoud

Bij de website leveren wij een krachtig CMS-systeem zodat u zelf op eenvoudige wijze de inhoud van uw website kunt aanpassen.

Z

Installatie bij provider

Als de website naar wens is plaatsen wij deze online bij de provider. Standaard maken wij gelijk een back-up van uw website.

Z

Handleidingen

U krijgt van ons ook heldere handleidingen meegeleverd om uw website te onderhouden of desgewenst uit te breiden.

Heeft u al goede foto’s voor uw website?

PROFESSIONELE FOTOSHOOT

Een goede website heeft goed beeldmateriaal nodig. Als u dit al heeft dan kunnen wij uw fotomateriaal perfect verwerken in uw nieuwe website.

Heeft u nog geen fotomateriaal of is uw huidige fotomateriaal toe aan een update? Wij hebben ook professionele bedrijfsfotografie in ons dienstenpakket. Tegen een gunstig tarief maakt onze professionele fotograaf een aantrekkelijke foto-impressie van al uw bedrijfsactiviteiten.

Scroll Up